• Services
  • Project Management en Consulting
Project Management en Consulting

Project Management en Consulting

Op zoek naar de kortst weg naar de oplossing voor jouw rapportage omgeving. Wil jij een rapportage landschap die makkelijk meebeweegt  met de steeds veranderende vraag naar informatie?

Deze oplossing realiseren wij in projecten. Het project wordt uitgevoerd naast de normale operationeel activiteiten op de afdeling. In onze Matrix Meesters Agile methode vindt er constant uitwisseling plaats tussen het project en de operatie. Op deze wijze kunnen we ervoor zorgen het eindproduct aansluit bij de organisatie.  Wij zijn gespecialiseerd in de optimalisaties van rapportage afdelingen binnen banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Operations en het project.

Bij optimalisatie projecten zit de moeilijkheid in de details. Dit komt vaak naar voren aan het eind van het project. Daarom werk Matrix Meesters anders. Een project die wij uitvoeren wordt geïnitieerd door het management en gepuched door de medewerkers. Vaak plaatsen wij matrix meesters op de betreffende operationele afdelingen in de operatie om de brug te slaan tussen het reguliere werk en het project.

Onze werkwijze begint bij het maken van een QuickScan van bestaande rapportage processen. Daarnaast nemen we verdere verbetering in bestand de werkprocessen voor de verder optimalisatie van de afdelingen. De nadruk voor verbetering ligt in controlling, financial- en regulatorreporting. Maar het grootste voordeel om als input van de matrix meesters op de verschillende afdelingen. Een ieder van hen in staat om oplossingen te bouwen en deze input die aansluit bij de operatie wordt verwerkt in het project.

Geef ons jouw contactgegevens zodat we een voorbeeld QuickScan kunnen toesturen.