a9ff3b_674933c442ec4b0799606831d38e8b2e.

Effortless Connecten

We scout, source and connect without effort, presenting you with the best opportunities in the market on a daily basis.

Our Core Values 

 

Quality

Personal

Happiness

Community

 

Our Industries

Computer & Technology

IT-Infrastructuur 

Data Services

Artificial Intelligence

IT-Metrics

Over Ons

Wij van Matrix Meesters zijn ervan overtuigd dat onder de professionals met een migratieachtergrond zich enorm veel talent bevindt maar dat dit talent helaas nog lang niet optimaal wordt benut.

 

Daarom zijn wij er in het bijzonder voor dat talent. “To source - to nurture - and to facilitate them” in het behalen van een hoog werk & geluk gehalte. 

 

Wij doen dit door aandachtig te luisteren naar onze professionals en op basis van een proactief luisterend oor gaan wij aan de slag om dé ideale werkplek te vinden die naadloos aansluit op de behoeftes en voorkeur van deze professional.

Daarnaast geven wij ze praktische handvatten mee, in hoe te presteren als de beste versie van jezelf, functionerend en actief in twee culturen.

Wie jij bent als persoon, jouw achtergrond, jouw persoonlijke doelen en persoonlijke voorkeur zijn aspecten die centraal staan in onze samenwerking.

 

Ons missie is om uiteindelijk het “kwaliteit van leven” voor de professional in twee culturen te verbeteren en we zoeken naar elke mogelijkheid om dat te verwezenlijken. 

Vacatures 

Business Analist

We are Hiring! The task is to perform information analysis. Which means you are able to: Shape a question/idea with the business into...

Grenzenloos Netwerken

De toekomst van remote jobs en waarom juist nu? 

Werken op afstand stelt bedrijven in staat diversiteit en inclusie te omarmen door mensen aan te nemen met verschillende sociaal economische, geografische en culturele achtergronden en met verschillende perspectieven.

 

Hoewel de pandemie misschien de katalysator is geweest voor werken op afstand voor vele miljoenen werknemers over de hele wereld, is dit lang niet de enige reden om thuis te werken. De voordelen van thuiswerken zijn inderdaad van invloed op zoveel dingen op wereldwijde schaal dat dit zeker de meest innovatie weg voorwaarts zal worden.

Contact Ons

Bedankt!